Företaget

Oy Parlok Ab är en i plastprodukter specialiserad tillverkare verksam i Pargas sedan år 1985. Företaget har specialiserat sig framgångsrikt i sin huvudproduktgrupp av stänkskärmar och anti-spraysystem för tunga nyttofordon. Parlok är känd för sin höga kvalitetsstandard och hållbarhet och satsar aktivt på en kraftig utveckling av sina efterfrågade produkter. Produkterna är tillverkade i starkt och hållbart HD-Polyeten (HDPE). Våra huvudmarknadsområden är Europa, Ryssland och Asien och företaget är en av marknadsledarna inom branschen. 

SÄKER, HÅLLBAR TOPPKVALITET

Våra produkter är certifierade och representerar enastående kvalitet. De är tillverkade i HD-Polyetenplast, vilket gör dem enormt slitstarka och slagtåliga. Förutom kvalitet, hållbarhet och säkerhet fokuserar vi starkt på miljövänlighet och energieffektivitet. Vår verksamhet uppfyller de stränga kraven i ISO 9001 och ISO 14001 standarderna. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet för att ytterligare möta kundernas och miljöns krav.

ANPASSAD OCH PÅLITLIG SERVICE 

Vårt mål är att etablera långsiktiga kundrelationer som bygger på en hög nivå av kundtillfredsställelse. Utöver vårt breda standardsortiment tillverkar vi kundanpassade produkter. Vi har ett globalt och mycket omfattande distributionsnätverk.

MILJÖASPEKTER

Parlok känner sitt ansvar för miljön både internt och hos kunden genom att optimera sin energiförbrukning och återvinning av material och förpackningar enligt internationella lagsättningar och överenskommelser. Parlok utvecklar och tillverkar sina produkter av råvaror som är säkra för jord, vatten och luft.

MILJÖASPEKTER

Oy Parlok Ab känner sitt ansvar för miljön både internt och hos kunden genom att optimera sin energiförbrukning och återvinning av material och förpackningar enligt internationella lagsättningar och överenskommelser. Oy Parlok AB utvecklar och tillverkar sina produkter av råvaror som är säkra för jord, vatten och luft.

Kvalitets verksamhet

Genom kontinuerlig utbildning, samarbete, översyn och utveckling av tillverkningsmetoder, skapas förutsättningar för att förbättra kvaliteten. Kvaliteten på produkterna måste alltid uppfylla de krav som ställs av kunder och myndigheter.

Kvalitetsaktiviteterna efterföljs så, att produkter och tjänster produceras till sådan kostnad och miljöpåverkan som säkrar kontinuiteten av organisationen.