Tuotekehitysinsinööri / Teollinen muotoilija - Rekrytoimme

Haemme menestyvään joukkoomme Paraisille:

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ / TEOLLISTA MUOTOILIJAA

Tehtävässäsi vastaat Oy Parlok Ab:n uusien tuotteiden kehityksestä. Tehtäväkenttäsi ulottuu uuden tuotteen suunnittelusta aina tuotteen tuotannollistamiseen saakka. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta tuotekehityksen parista ja halua kehittyä työssäsi. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva tekninen koulutus, jonka lisäksi olet luonteeltasi tavoitteellinen, omatoiminen ja aikaansaava. Odotamme sinulta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa ja kokemusta 3D -mallinnuksesta, kuten käyttämästämme SolidWorks -suunnitteluohjelmistosta. Aiempi kokemus hyötyajoneuvoihin liittyvien tuotteiden suunnittelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä tilaisuuden menestyksen rakentamiseen nopeasti kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä.

Tuotekehitysinsinöörin tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja työn tuloksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Salminen p. 044 754 2231. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.05.2019 mennessä osoitteeseen: jari.salminen@parlok.fi.