FI » Työkoneet

Työkoneet

 

Parlok tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita työ-, rakennus- ja ympäristöhuollon koneisiin. OFF-RD™ lokasuojamalli maatalouden tarpeisiin on kehitetty vaativaan käyttöön erilaisissa maatalousajoneuvoissa ja työkoneissa. Valittavana on runsas valikoima erikokoisia lokasuojia niin pyöreinä kuin erilaisiin käyttötarkoituksiin muovattuina lokasuojina. OFF-RD on valmistettu kestävästä ja joustavasta, 4 mm paksusta korkeatiheyksisestä polyeteenistä (PE-HD), ja lokasuojat ovatkin erittäin iskunkestäviä sekä pitävät muotonsa äärimmäisen hyvin. Paksuutensa takia ne kestävät hankausta ja muuta kulutusta erittäin hyvin.

Pieni- ja suurisäteisten lokasuojien perusmallien lisäksi Parlok OFF-RD on saatavana myös asiakkaan erikoisvaatimusten mukaisesti, ja jokaiselle maatalous- ja työkonevalmistajalle löydetäänkin sopiva ratkaisu. Lokasuojat voivat olla asiakkaan suunnittelemia tai ne voidaan suunnitella Parlokin omassa tuotekehityksessä. Lokasuojat valmistetaan tehokkaassa lämpömuovausprosessissa Paraisilla.

Laajasta valikoimastamme löydät mm. OFF-RD™ lokasuojat, työkalulaatikot muovista ja metallista sekä niihin soveltuvat kannakeratkaisut. Katso myös muut erilaiset ajoneuvotarvikkeet.