Koreita siipii - Parlok

Parlokin roiskeenestojärjestelmät noudattavat tiukasti lainsäädäntöjä, ne vähentävät jopa 80% roiskeita ja ne on helppo asentaa.

Päätimme ottaa mustien lokasuojien oheen myös värejä - joten voit valita juuri sinun makusi mukaisen värin. Siistit White Line® -lokasuojan raidat ja värit täydentävät ajoneuvosi ulkonäköä ja tekevät siitä näkyvämmän kyljistä. Miksi tyytyä vähempään, kun voit valita Parlokin?

Varo väärennöksiä!

Parlok-lokasuojat ja roiskeenestojärjestelmät valmistetaan omalla tekniikallamme Suomessa. Tilaamalla tuotteita päällirakentajalta tai jälleenmyyjältäsi suojaat itsesi ja ajoneuvosi väärennöksiltä.

Parlokin lokasuojat - Alfauros - video by Ville Haapasalo

Suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin  

Parlokin roiskeenestojärjestelmät on valmistettu lujasta PE-HD-muovista, jotka kestävät äärilämpötiloja -50 ° C - + 80 ° C sekä kulumista, iskuja ja erilaisia kemikaaleja. Lokasuojat kestävät suoran iskun tylsästä esineestä, jonka paino on 10 kg, pudotettuna 50 cm: n korkeudelta 1 cm2: n alueelle. Matalissa lämpötiloissa siivet säilyttävät joustavuutensa eivätkä halkeile.

Supra™ roiskeenestojärjestelmä estää vesipölyn ja pyörien aiheuttamat roiskeet 80%, mikä parantaa merkittävästi liikenneturvallisuutta. Parlok-lokasuojat painavat keskimäärin noin 2,5 kg, mikä antaa sinulle mahdollisuuden vähentää ajoneuvosi painoa, ja tämä on puhdasta säästöä.

Parlokin lokasuojat - Tuotetestausta - video by Ville Haapasalo

 

Mukavuus ja tyyli

Huolehdimme siitä, että tunnet olosi mukavaksi: lokasuojat kiinnitetään kannatinputkiin käyttämällä säädettäviä kiinnikkeitä, joilla on laaja säätöalue. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista - kiinnikkeessä on vain yksi mutteri kiristämistä varten. Pohjan kiinnityslevyn sahahammasmuoto estää kannattimen pyörimisen kannatinputken ympäri.

Jos mustat lokasuojat ovat mielestäsi tylsiä, voit valita värin mieleiseksesi. Valikoimastamme löytyy valkoisia, harmaita, sinisiä, punaisia, keltaisia ja vihreitä lokasuojia. Kuvittele, kuinka autosi erottuu teillä! Lokasuojat on valmistettu värillisestä PE-HD muovista, mikä tarkoittaa, että ne eivät pelkää naarmuja eivätkä tarvitse korjausta. Lisätietoja

Parlokin lokasuojat - Kosintakausi - video by Ville Haapasalo

Työkalulaatikot

Unohda ruoste ja rappeutuminen - Parlok-työkalulaatikot on lukittu tiukasti ja kestävät ankaria sääolosuhteita. Niiden tunnusmerkit ovat keveys, moderni muotoilu ja korkea iskunkestävyys.

Parlok-laatikot eivät tarvitse maalausta, koska ne on valmistettu lujasta PE-HD-muovista, joka kestää lämpötiloja (-50 ° C - + 80 ° C) ja kemikaaleja. Laatikoiden kiinnitys on suunniteltu siten, että asennus on mahdollisimman mukavaa ja yksinkertaista. Nämä laatikot ovat suosittuja paitsi kuorma-autoissa myös armeijan, metsästäjien ja kalastajien keskuudessa. Lisätietoja

Parlokin lokasuojat - Fossiilit - video by Ville Haapasalo

Sopimusvalmistus

Valmistamme erilaisia tyhjiömuovattuja muovituotteita asiakkaillemme. Meillä on myös erittäin pitkä kokemus erilaisesta kokoonpanotyöstä ja tuotteiden suunnittelusta.

Olemme luotettava kumppanisi sopimusvalmistuksessa. Käytämme lämpömuovausta, joka on erittäin hyvä tapa valmistaa muototarkkoja, kestäviä ja kevyitä tuotteita. Tuotantotapa soveltuu erityisen hyvin noin 500-10.000 kappaleen vuosivolyymiin, muottikustannuksen alkaessa noin 1000 eurosta.

Tuo meille ideasi ja me toteutamme sen! Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Parlokin lokasuojat - Petolinnut - video by Ville Haapasalo

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.